www

Deze website is ontwikkeld in het najaar van 2007 en vervangt de oude homepage van onze fanfare die sinds 2003 online is geweest. Met medewerking van bestuur en diverse leden zal getracht worden deze website zo up-to-date mogelijk te houden en verder uit te breiden.

 

 

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer. De beheerders van deze website spannen zich er voor in de inhoud van deze website regelmatig te actualiseren. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud onjuist is. Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.

 

Fanfare Sint Cecilia Doenrade is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor berichten geplaatst door derden. Het gastenboek wordt automatisch gegenereerd, op basis van door derden ingevulde gegevens. Mocht u problemen hebben met in het gastenboek getoonde teksten of opmerkingen gelieve dit dan aan de beheerders te melden.

 

De gegevens die u achterlaat in het gastenboek zijn voor iedere andere bezoeker vrij beschikbaar. Berichten welke geplaatst worden in het gastenboek dienen van naam voorzien te zijn en zullen ook als zodanig gepubliceerd worden. De beheerders houden zich het recht voor berichten te verwijderen.

 

 

2004-2016. Alle rechten voorbehouden

Anno 1919

Fanfare Sint Cecilia Doenrade